Loop je wel eens achter op de stof? Heb je problemen met een of meerdere vakken die je daardoor ontzettend vervelend vindt? Of ben je een beetje zenuwachtig voor een proefwerk en wil je meer vertrouwen krijgen?

Nou, je bent zeker niet de enige. Er zijn veel leerlingen zoals jij. Alles gaat eigenlijk goed, maar toch heb je met één of meerdere vakken wat problemen. Blijf hier niet mee zitten. Leren wordt hierdoor alleen maar vervelend en saai. Dat hoeft niet.

StudentsPlus helpt al ruim zeven jaar leerlingen met hun probleemvakken! Steeds meer leerlingen ontdekken de gemakken van StudentsPlus. Ook onder de studenten wordt StudentsPlus meer en meer een begrip. Meer dan 15.000 studenten hebben interesse getoond in het geven van bijlessen. Meer dan 5.000 studenten hebben zich ook daadwerkelijk ingeschreven als bijlesgever. Door dit grote aantal studenten beschikt StudentsPlus over een zeer groot landelijk netwerk van studenten die graag leerlingen individueel bijles willen geven.

Het grote voordeel van een groot netwerk is dat de kans groot is snel een geografisch en kwalitatief goede koppeling te maken. StudentsPlus probeert altijd een student te vinden die dicht bij de leerling in de buurt woont en die juist goed is in de vakken waar de leerling problemen mee heeft. Mocht het toch niet klikken tussen de leerling en de student dan zal StudentsPlus er alles aan doen om zo snel mogelijk een geschikte vervanger te zoeken om zo de continuïteit te waarborgen.

Veel leerlingen hebben bij ons de lol van het leren teruggekregen. Laat ons jou ook helpen! Vraag op onze website een GRATIS informatiepakket aan!